Termes i condicions de cancelació i pagaments

Condicions de contractació

CONDICIONS GENERALS DE RESERVA.
Condicions generals de contractació www.hostallesfonts.com

Titular: JOSEP ORRIOLS ORRIOLS I CIA,C.B.

Adreça: Carretera a Castellar km 8 BV-4031, 08696 Castellar de n’ Hug (BCN)

Contacte: Tel. 938257089 correu electrònic: info@hostallesfonts.com

CIF: E- 60652518

 1. Introducció

El present document té per finalitat regular les CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ dels serveis de Reserva de HOSTAL LES FONTS. Les dades de l’entitat mercantil titular d’aquesta marca figuren a l’encapçalament. Els termes “Vostè” i “Usuari” s’empren aquí per referir-se a tots els individus que per qualsevol raó accedeixin a www.hostallesfonts.com (en endavant, el Lloc web) o utilitzin els serveis prestats en el portal. La utilització d’aquests serveis suposa l’acceptació plena i sense reserves, i la validesa, de totes i cadascuna de les Condicions generals de contractació recollides en l’última versió actualitzada d’aquestes Condicions generals. Com a client, vostè declara ser major d’edat i disposar de la capacitat jurídica suficient per vincular-se per les següents Condicions generals de contractació en contractar amb HOSTAL LES FONTS. HOSTAL LES FONTS informa que els tràmits per obtenir la prestació dels serveis oferts, són aquells que es descriuen en les següents condicions generals de contractació, així com aquells altres específics que s’indiquin en pantalla durant la navegació, de manera que vostè declara conèixer i acceptar aquests tràmits com necessaris per contractar els serveis oferts en el Lloc web.

 2. Ús dels serveis de reserva en línia de HOSTAL LES FONTS

2.1. Serveis de Reserva en línia

2.1.1. Serveis de Reserva en línia: Els serveis de Reserva en línia tenen com a finalitat la reserva d’una habitació a l’ Hostal les Fonts o un apartament al poble de Castellar de n’ Hug. La utilització d’aquests serveis suposa l’acceptació plena i sense reserves, i la validesa, de totes i cadascuna de les condicions generals recollides en l’última versió actualitzada d’aquestes condicions generals.

2.1.2. Procediment de contractació: En el moment d’utilitzar el servei l’usuari rebrà un correu electrònic de confirmació en el qual s’inclourà el seu número de localitzador de la reserva. Aquest correu li serveix com a comprovant de la seva reserva i com a confirmació de l’acceptació. Comproveu la confirmació per descartar possibles malentesos. Si hi hagués alguna dada incorrecta o alguna condició inacceptable, contacteu amb nosaltres en el termini de dos dies a partir de la confirmació.

2.1.3. Garantia i política de cancel·lació: Les reserves realitzades a través d’aquesta pàgina quedaran garantides mitjançant la targeta de crèdit facilitada per l’usuari en el formulari. La no presentació al check-in o cancel·lació fora del termini indicat (10 dies abans de la reserva), suposen un càrrec automàtic a la targeta de crèdit de l’ import total de la reserva, així com la cancel·lació de la reserva.

2.1.3.1 Garantia i política de cancel·lació de l’ Hostal Les Fonts: Les reserves realitzades a l’ Hostal , quedaran garantides mitjançant un càrrec del 25% sobre el total de l’estada. Al rebut del pagament, es comunicarà a través d’un correu electrònic al client de la confirmació de la reserva. La cancel·lació de la reserva  10 dies  abans de la data d’entrada, suposa un càrrec corresponent al 100% del total de l’estada.

Per cancel·lar una reserva, el nostre equip de Reserves us atendrà de forma personalitzada al telèfon 93.825.70.89 o a info@hostallesfonts.com.

2.1.4. Preu per habitació i nit. Els preus que es mostren a la nostra pàgina web inclouen l’IVA.

2.2. Ús dels serveis. L’usuari es compromet a utilitzar els serveis d’acord amb la llei, moral, bons costums i ordre públic, així com amb allò que disposen aquestes Condicions generals de contractació. En conseqüència, quedeu obligats a no utilitzar els serveis amb finalitats il·lícites i/o contràries a allò que estableixen aquestes Condicions generals de contractació, lesives de drets i/o interessos de tercers o que, de qualsevol forma, puguin danyar els serveis, HOSTAL LES FONTS i/o la vostra imatge.

2.3. Variabilitat del sistema:  HOSTAL LES FONTS podrà, per a major agilitat i en benefici dels usuaris, modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, els serveis prestats, o les Condicions d’operativitat, tècniques i d’ús dels serveis, mitjançant la publicació d’aquestes modificacions en aquest Lloc web per tal que puguin ser conegudes i acceptades novament pels Clients. De la mateixa manera, els usuaris, a fi de millorar el servei i establir un nivell òptim de qualitat, objectiu últim de HOSTAL LES FONTS, podran suggerir aquelles modificacions que estimin útils, posant-se en contacte amb els responsables de la pàgina a través de l’adreça de correu electrònic info@hostallesfonts.com

2.4. Categoria dels hostals/pensions. Les categories mostrades s’ajusten al sistema d’estrelles utilitzat a Espanya, i vénen reflectides en estrelles, en funció dels diversos paràmetres que configuren el sistema oficial de classificació hostelera.

2.5 Habitacions amb dos llits individuals () / habitacions dobles ().L’ Hostal disposa d’ habitacions amb llit de matrimoni i habitacions amb dos llits individuals. És possible que de vegades s’ assignin una de dues llits individuals encara que la reserva fora d’una habitació doble. Els demanem que a l’ hora de realitzar la reserva ens assenyalin la preferències de llits que tinguin, així sota les nostres possibilitats els assignarem l’ habitació escollida. Les nostres habitacions dobles tenen dos llits individuals junts que es fan com un llit de matrimoni.

2.6 L’hora d’entrada i de sortida. L’hora d’entrada és a partir de les 15 h oferint l’habitació com a màxim a les 16 h. L’hora de sortida obligatòria és com a màxim a les 12 h.

2.7 Pagaments. El pagament total de l’ estància s’efectua en el moment del check-out de l’ Hostal. Els mètodes de pagament acceptats són efectiu o targeta.

2.8 Cancel·lacions. Les cancel·lacions amb més de 10 dies d’antelació a la data d’arribada no comportaran cap càrrec. Es realitzarà la devolució íntegre de la paga i senyal realitzada en el moment d’ efectuar la reserva. Les cancel·lacions amb menys de 10 dies d’antelació a la data d’arribada es carregarà l’import total de la reserva. L’hostal alliberarà automàticament al matí següent les habitacions  reservades per clients que no es presenten a la data d’arribada. Ens reservem el dret a cancel·lar les reserves que, per motius apropiats, considerem fraudulentes.

2.9. Descomptes per a nens. Els nens de 0 a 3 anys s’allotgen en un bressol o llit pel preu corresponent indicat a la web segons un o l’ altre i segons si volen afegir-hi algun àpat o no.  Els nens de 3 a 10 anys tenen un 25% de descompte sobre el preu dels adults. Els nens majors de 10 anys paguen el preu corresponent als adults.

2.10 En el cas molt improbable que l’hotel no pugui proporcionar l’allotjament reservat, el client accepta que la responsabilitat de l’hostal i es limita a trobar-li un allotjament de nivell similar. Hostal Les Fonts pren totes les precaucions necessàries per assegurar-se que això no passi, de manera que és molt poc comú que aquest fet ocorri. El client accepta també que no es garanteix l’avís amb antelació d’aquest canvi d’hotel. L’hostal no serà responsable de les despeses, les pèrdues o els danys derivats o relacionats amb la reubicació, ja que no té control sobre aquesta situació. Si el client rebutja una alternativa satisfactòria, serà pel seu compte i risc.

Si el client no està satisfet amb qualsevol aspecte del nou hotel, ha fer-ho saber a la direcció de l’establiment immediatament i oferir l’oportunitat de rectificar la situació des del principi.

 3. Dret de modificació de les Termes i / o Condicions generals de contractació

HOSTAL LES FONTS es reserva el dret de modificar unilateralment i sense preavís, qualsevol dels extrems recollits en aquestes Condicions generals de contractació, en la forma que estimi convenient, informant els usuaris de les modificacions efectuades a través del Lloc web, per tal de que els usuaris les puguin conèixer i acceptar de nou.

4. Salvaguarda de les Condicions generals de contractació.

Si una de les estipulacions de les presents Condicions generals de contractació fos declarada nul·la o inoperant, la resta de les Condicions generals es mantindran en els termes acordats. Cap estipulació en aquest contracte afecta de cap manera les disposicions imperatives en matèria de consumidors. Si no sou un consumidor, renuncieu expressament al vostre dret de desistiment.

 5. www.hostallesfonts.com i acceptació de normes d’ús

L’usuari és conscient que l’ús dels serveis de reserva en línia, implica l’acceptació plena i sense reserves de cadascuna de les clàusules que integren les Normes d’ús del Lloc web, en la versió publicada per HOSTAL LES FONTS en el mateix moment en què l’usuari contracti el servei. Aquestes normes d’ús completen les següents Condicions generals en tot els aspectes en els quals no s’hi oposin. Per això, l’usuari ha de ser conscient de la importància de consultar les normes d’aquesta pàgina, amb anterioritat a l’accés i / o ús d’aquests serveis.

Aquestes condicions es regeixen per la legislació espanyola, que s’aplica en allò que no es disposa en aquestes condicions en matèria d’interpretació, validesa i execució. HOSTAL LES FONTS i l’Usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, se sotmeten als Jutjats i Tribunals del domicili de HOSTAL LES FONTS per a qualsevol controvèrsia que pogués derivar-se de la prestació dels serveis objecte d’aquestes Condicions generals.

 6. Llei aplicable i Jurisdicció competent

Aquestes Normes d’ús es regeixen per la llei espanyola. L’ Hostal les Fonts i els usuaris, per a la resolució de qualsevol controvèrsia que pogués sorgir, pel que fa a la validesa, execució, compliment o resolució, total o parcial, se sotmeten, amb renúncia expressa al propi fur o a qualsevol altre que, si escau, pogués correspondre a la competència dels Jutjats i Tribunals de Berga. Aquest contracte és l’expressió completa i íntegra de l’acord entre l’ Hostal Les Fonts i l’usuari, i substitueix tots els pactes anteriors, compromisos, manifestacions o acords, tant escrits com orals, que hagin existit prèviament entre ambdós.

 

Condicions de cancel·lació i de pagament per avançat

A 10 dies

 • El client pot cancel·lar la reserva de forma gratuïta fins a 10 dies abans de l’arribada del client. El client haurà de pagar el preu total de la reserva si cancel·la després dels 10 dies abans de la seva arribada.
 • Es requereix un pagament per avançat del 25% de l’import total de la reserva total com a paga i senyal

Opcions de llits supletoris i bressols

Bressols

 • Els nens de 2 anys o menys s’allotjaran per 22 € (iva inclòs) per nen i nit.

Llits supletoris

 • No hi ha llits supletoris disponibles.

Tarifes i condicions per a nens

Condicions per a estades amb nens

 • Es permeten nens de qualsevol edat.

Opcions de pagament del client

S’accepten aquestes targetes de crèdit: Visa, Euro/Mastercard, Maestro i American Express.

Internet i pàrquing

Internet

 • Hi ha conexió a internet Wi-Fi disponible en tot l’establiment. Gratis.

Aparcament

 • Hi ha aparcament exterior gratuït a l’establiment. No cal fer reserva.

Informació de el client

Hores de check-in i check-out.

 • Entrada a partir de les 15:00h o abans segons disponibilitat.
 • Sortida fins a les 12:00h o més tard segons disponibilitat.

Direcció del client

 • Els clients han de donar la seva direcció al reservar

Telèfon del client

 • Els clients han de donar un número de teléfon al reservar

Limitació d’edat

 • Sense limitació

Requisits per als clients

 • Els clients necessiten un número de teléfono verificat per reservar.
 • Els clients necessiten indicar la seva direcció per reservar.

Normes de l’Hostal 

Aquestes son les normes per a tots els clients:

 • No es pot fumar.
 • S’admeten mascotes sota petició. S’aplica un suplement per mascota. Llegiu la política de mascotes per a més informació.
 • No es poden fer festes/events.
 • No es pot fer soroll de 22:00 a 09:00.